GKBT 28. TUR | Tadımlık Aşk - İlknur Birdal | Kitap Yorumu

Yazar : İlknur Birdal
Türü : Romantik Komedi
Yayınevi : Mortena Yayınları
Basım Yılı : 2017
Sayfa Sayısı : 448
Basım Türü : Karton Kapak
Seri Durumu : -

Burçak ve Dinçer çiftimiz tanıştıktan kısa bir süre sonra evlenme kararı alır. Adeta yıldırım aşkına tutulan çiftimiz için buraya kadar her şey normaldir. Fakat evlendikten sonra bazı ufak(!) sorunlar ortaya çıkmaya başlar. Burçak'a göre bütün sorun Dinçer'in kravat takıntısı ve düzen manyağı olmasıyken Dinçer'e göre ise Burçak'ın ayakkabı delisi olmasıdır. Her şey böyle patlak verirken çiftimiz sürekli kendini bir kavga içerisinde bulur ve pişmanlıklar başlar...
Peki bu deli çift aralarını düzeltip tekrar aşklarını doruklarda yaşayabilecek mi dersiniz? 
Bunun ipuçlarımı turumuz boyunca alırken kitabın tamamını okuduğunuzda ne olduğunu öğrenmiş olacaksınız.






Gelelim yoruma,
Tadımlık Aşk'ı ben wattpad'de yazılma aşamasındayken okumaya başlamış bu deli çifti oldukça sevmişti. Kitap olacağı haberini alınca tabi okumayı bıraktım.
Malum kitap kokulu hali daha bir güzel oluyor mantığıyla düşünen biriyim :D  Fakat şunu söyleyebilirim ki wattpad hali üzerine epey yeni şeyler eklenmiş.Okuyanlarınız bilir flashback kısmı watty halinde yoktu. Kitapta buna bolca yer verilmiş ve olayların aslında nerelerden patlak verdiği karakterlerin iç dünyası anlatılmış. Bence karakterlerin iç dünyasını  anlatmak açısında bu çok da hoş olmuş. Yazar bunu nasıl yapması gerektiğini bilmiş.



Kitapta öyle oldukça sıradan karakterler okumuyoruz. Özetinden de anladığınız üzere takıntılı iki karakterimiz var. Bana kalırsa takıntılıdan ziyade biraz da manyak ve deliler :D
Bu ikilinin atışmaları öyle komik ve güzeldi ki okurken kahkahalarımı içimde tutamadım. Ama en çok da okurken kendime "Bu çift normal olabilecek mi acaba?" diye sormadan edemedim. Normallik konusu biraz tartışılır ama bu ikilinin tartışmaları bile fark yaratacak gibi. Gelelim yazarımızın diline. Ben İlknur Birdal'ı Satılık romanından beri takip eden bir okuru olarak size şunu söyleyebilirim ki yazım dilini epey geliştirmiş. Her ne kadar Satılık ve Karanlığın Külleri dram olsa da yazım dili olarak Tadımlık Aşk'ta ki fark kendini belli ediyor. Dramda ne kadar başarılıysa bence romantik komedi kulvarında da başarılı olacağa benziyor.
Keyifli vakit geçirmek ve bolca eğlenmek isterseniz kesinlikle okumalısınız dediğim bir kitaptı. Tavsiye ederim.
Kitaba puanım : 5/5 

Kitap hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve kitap çekilişine katılmak için tıklayınız.

İletişim adreslerim:
İnstagramdaisyandbook
Mail : gncarazz@gmail.com

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.