Suspicious Partner | Dizi Yorumu

Dizinin Adı : Suspicious Partner
Bölüm Sayısı : 40
Türü : Romantik, Komedi
Ülke : Güney Kore
Orijinal Dili : Korece
Yayınlanma Tarihi :2017
Bölüm Süresi : 30 dakika
Senarist : Kwon Ki-Young

Sizce bir cinayeti işlemek için sebep olması bir kişinin öldüğü gerçeğini değiştirir mi? Bence hiçbir değişiklik olmaz.. Dizide çokça bu soru üzerinde durulduğu için böyle bir giriş yapmak istedim.Sanırım hiçbir şey bir kişinin ölmüş olduğu gerçeğini değiştirmez. Hangi sebep olursa olsun.


KONUSU:

Bong- Hee avukatlık öğrencisidir. Stajı sırasında üzerine bir cinayet kalır ve masumluğunu kanıtlamak için asıl katilin peşine düşer. Bu sırada ise pek çok şey yaşayıp gerçek aşkını bulacaktır.


Diziyi ilk yayınlandığı zamanlar izlemek istemiş 40 bölüm yazısını görünce ben bunu bittikten sonra izlerim deyip vazgeçmiştim. Çünkü avukat ve savcılı bir online dizi izliyorsanız yeni bölüm beklerken kriz geçirmemek elde değil. :D Bunu Where You While Sleeping 'de bolca tattım :')
***
Dizinin ilk bölümleri oldukça merak uyandırıcı ve eğlenceliydi. Fakat sona yaklaştıkça birkaç noktada saçma ve sıkıcı bulduğum sahneler de yok değil. 
Ji Wook karakteri başta bana oldukça soğuk ve donuk geldi. Ji Chang-Wook'un bu diziden önce The K2 dizisini izlediğim için oradaki mimik ve oyunculuğu ile karşılaştırma yapmak istiyorum. Diziler tür olarak birbirinden ayrılsa da Ji Chang-Wook mimik ve oyunculuk olarak bana iki dizide de donuk geldi. Sanki karakter devamı gibi.
Hani güldüğü ve sevimlilik yaptığı sahneler dışında oldukça donuk. Sanırım seçtiği karakterler bu tarz kişilikli deyip çok beklentiyi kırmak istemiyorum. Oyunculuğu iyi fakat bana oldukça donuk geldi. Ama bu demek değil ki ona hayran olmadım :D
 *kalpçikler kalpçikler kalpçikler*

Bayan karakterimize gelirsek Bong-Hee çok tatlış bir karakterdi. Beni dizide en fazla güldüren kişi açık ara oydu. Oldukça masum ve neşeli bir karakter olmasının yanı sıra ara ara yaptığı zekiliklerle bu çizgisinin dışına da çıkan bir karakter. Zaman zaman sinir olacağınız sahneleri de var tabii...
 İki ana karakterin uyumları ise oldukça göze çarpıyor. Ben oldukça yakıştırdım ikisini. Kimyaları oldukça uyumlu.


Ana karakterler dışında değinmek istediğim diğer bir karakter ise Eun-Hyuk. Açıkçası kendisini başlarda pek sevmememe rağmen hikayesini öğrendikten sonra oldukça sempatik bulmaya başladım. Özellikle sinir bozucu şekilde gülmediği zamanda oldukça tatlı bir karakter olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. 


Bütün bu karakterler dışında değinmeden geçersem büyük pişmanlık yapacağım şapşal iki karakter daha var. Onlar biraz ajusshi kalıyorlar ama dizide bol bol güldüren karakterlerden oldukları için izlerken sizlerin de onları seveceğini düşünüyorum. Bang Gye-Jang dizide savcının yanında çalışan bir memur olarak karşımıza çıkıyor ama bana kalırsa yan rol olmasına rağmen oldukça etkili karakterlerden biri.

Bakınız bu bey *_*


Diğer bir komik adamımız ise Byeon Young-Hee ajusshimiz.
*Ortadaki *
Özellikle Bong-Hee ile olan atışmaları beni oldukça güldürdüğü için yoruma dahil etmek istedim.

Dizi hakkındaki görüşlerimi şöyle bir toparlamam gerekirse; oldukça sevdiğim eğlenmenin yanında, birçok duygu geçişi yaşadığım bir dizi oldu benim için. Bir müddet sonra bölümlerin nasıl geçtiğini anlamadım. Yani 40 bölüm olması sizin gözünüzü korkutmasın. Dizide aşk ve adalet öyle güzel harmanlanmış ki izlerken önceki cümlemde de belirttiğim gibi bölümlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile.. 
İzlemek isteyip kafasında soru işaretleri olan, dizi hakkında hiçbir fikri olmayıp yorumumu gören ve acaba bu ara ne izlesem diyen herkese tavsiye ederim.! Yeni dizi yorumlarında görüşmek dileğiyle sizlere diziden fotoğraf ve giflerle veda ediyorum. Mutlu günler! :')















Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.