Yalova Blogger Buluşması | Ürünler



Herkese merhabalar!
Geçenlerde Yalova'da bir blogger buluşması oldu. Giderim diye düşündüm fakat okulların açıldığı hafta sonuna denk geldiği için gidemedim. Fakat ablam katılımcılardan biri olduğu için ürünler bana geldi. Şimdi sizin için ürünler hakkında birkaç gevezelik yapacağım.  Buluşma hakkında detaylı şeyler okumak isterseniz yazının sonuna buluşmada olan arkadaşlarımın adreslerini bırakacağım :) 




İlk önce kitaplarla başlamak istiyorum. El Vedüt şu sıralar çokça gördüğüm kitaplardan. En kısa zamanda da okuyacağım kitaplardan. Yazarın "Ol Der ve Olur" kitabı epey dikkat çekmişti yayınlandığı zaman. Bu kitabı da aynı şekilde dikkat çekiyor. Bu kitap için Feniks Kitap'a teşekkürler. 

İkinci kitap ise Carpe Diem Kitap'tan çıkan Son Şansım kitabı. Bu kitap hakkında da birçok şey duydum. Romantik komedi tarzını çok seven biri olarak kitaplığıma taze kan gelmesi beni çok sevindirdi. Derslerden vakit bulduğum ilk anda kendimi mutlu etmek için okuyacağım.  Carpe Diem Kitap'tan gelen diğer bir ürünümüz ise Adı Yok dergisi. Dergiyi otobüste giderken okudum ve içinde amatör yazılar bulunuyor fakat bazılarının oldukça etkili olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Birkaç tanesine işaret koydum bile. Bir de yanlış bilmiyorsam bu derginin şöyle bir güzel yanı varmış herkes yazabiliyormuş. İsterseniz sizler de kıyıda köşede yazdığınız metinleri adiyok@carpediemkitap.com adresine gönderebilirsiniz daha fazla bilgi almak isterseniz de twitter @adiyokdergisi ve Facebook adiyokdergisi adreslerine başvurabilirsiniz :). Yazabilirsem eğer ilerleyen zamanlarda ben de bir yazı göndermeyi düşünüyorum. Harika bir anı olarak kalır benim için :)

Biri "Beni Tamamlıyorsun" Derse Kaç! Bu kitabı yazıyı bloga girene kadar okudum. Yorumunu birkaç güne girmeyi planlıyorum. Ama yorumu girmeden şunu söyleyebilirim ki diğer kişisel gelişim kitaplarından oldukça farklı "şunu yap, bunu yap" diyen tarzda değil bu sebeple bile benden artı puan aldı. Bu kitap için de Garaj Kitaplar 'a teşekkür ederiz.

Son kitabımız ise Yan Pasaj Yayınevi 'nden çıkan İkinci Hayatın Tek Bir Hayatın Olduğunu Anladığında Başlar kitabı.  Okuyan herkesin çok beğendiğini gördüm. İnstagramda bu aralar oldukça popüler kitaplardan. Kişisel gelişim olsa da oldukça farklı bir bakış açısı olduğunu okudum. Bu kitap da en kısa sürede okunacaklarıma girdi elbette.


Öncelikle kupadan bahsetmek istiyorum. Polimer kil kupası geleceğini öğrendiğimde kafamda direkt bir BTS hayranı olarak hemen RM'in koyasını yaptırmalıyım fikri oluştu. Sağolsun bu güzel kupayı yapan Senem Hanım elbette yaparız deyince çok çok mutlu oldum. Kupayı elime aldığımdaki mutluluğum ise tarif edilemezdi. Daha fazla çeşit ve sipariş için Senem Hanımın sayfası olan Senemce Hobi sayfasına bir göz atabilirsiniz. 
Manda Batmaz Kahvesi'ni de hemen denedim tabiiki benim gibi kahve sever birinin ilk saldıracağı paket kesinlikle kahveydi :D
Oldukça yoğun bir kahve tadı var. Kahve içtiğinizi anlıyorsunuz kesinlikle. Üstelik acayip bir köpük oluyor *-* Bu güzel kahve için Manda Batmaz Kahvesi 'ne teşekkür ederiz.

Sağlıklı çikolatalar ise Rawsome Bar 'dan :) Teşekkür ederiz *-*



Bu güzeller için :
Kolye : Nunus Takı
Kaktüslü Bardak Altlığı : Bir Ağaçkakan 
İpten Bardak Altlığı : Sedef Eyla Örgü
Kokulu Sabun : Sürpriz Sabun


4 lü maskeler : Termal Life 
Temizleme Mendili ve Yüzey Temizleyici : HighGenic



İsimlik: Masal Design 
* evet isimliğim bana gelirken badire atlattı :'(*
Parfüm : Parfüm Aşkına


İsim Kartı : Anı Karavanı


Biotige Şampuan : Biotige
Bitki Özlü Şampuan :Otacı Bitkisel
Restorex Şampuan : Bioblas Türkiye

 

Son olarak ben her ne kadar yiyemesem de bu güzel cupcake'in yapıcısı : 
Aslı Aydın Pirinç  ( cupcake çeşitleri )
Aslı Aydın Pirinç 2 (Pasta çeşitleri )

*Fotoğraf Mor Düşler Kitaplığı'na aittir.*

Bu güzel ürünler için tüm sponsorlara teşekkür ederim. Detaylı olarak yorum giremediklerimi henüz kullanmadım ama kullandıkça instagram hesabım olan @daisyandbook hesabında paylaşacağım. Takip ederek detaylı bilgi alabilirsiniz :)

Son olarak da buluşma ve ürünler için diğer arkadaşlarımın yazılarına bakmak için onlara ulaşabileceğiniz instagram adresleri ise şöyle :

@morduslerkitapligi
@renginhanim
@kitapkahveyasam
@makeupbyzeyneeep
@busrakupsaglam
@zeynp.erdemm
@zehra.clkbltc
@canantasarım
@gokkusagikitapligii

Dipnot : Ürünlerin sponsorlarının isimlerine tıklayarak sitelerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. 

3 yorum:

  1. Yalova'da yaşayan biri olarak bu etkinliği kaçırdığıma inanamıyorum. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İleride tekrarlanır belki o zaman katılabilirsiniz :) Mutlu günler! *-*

      Sil
  2. Her ne kadar katılamasam da güzel olduğunu ablamdan duydum ve katılım sağlayamadığım için üzüldüm. Kupa konusunda ben de çok sevdim. Kullanmaya kıyamıyorum. Öyle güzel kiii :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.