The Perfect Date | Film Yorumu | Netflix

Adı : The Perfect Date
Yayın Tarihi : 2019
Yönetmen : Chris Nelson
Süre : 1 saat 30 dakika
Tür : Romantik, Komedi
IMDB Puanı : 5.9
Benim Puanım : 5

Herkese merhabalar! Daha önce Sevdiğim Tüm Erkeklere Filminde gördüğüm Noah Centineo'nun yeni filmi çıkınca oda arkadaşımla bir bakalım dedik. Açıkçası pek bir beklenti içinde değildim kafa dağıtmalık, basit bir film olmasını bekliyordum tam olarak da öyle bir filmdi.
Kısaca konusundan bahsedeyim size.

KONUSU:
Brooks Rattigan, iyi bir okula gitmek, güzel ve pahalı bir araba kullanmak, güzel ve popüler bir kız arkadaşının olmasını isteyen bir gençtir. Fakat bunları gerçekleştirmesi için bir engel vardır. Para! Bunun için kendine bir uygulama tasarlar ve bu uygulama doğrultusunda sahte randevular gider. Fakat işin içine gerçek duygular girince işler pek umduğu gibi gitmeyecektir. 


*Ya bu şey bakışı değil mi? Sen Noah var deyince ben de film güzel sandım ama hüsran bakışı*

Şöyle bir bakıldığında bile sıradan bir konusu olduğu göze çarpıyor zaten. İzlerken etkilendiğimiz şey Noah'ın tatlılığı oldu. Dizide bir de çocukluğumun Disney dizisi olan Austin ve Ally'de oynayan Laura Marano yer alıyor. Orada çok sevdiğimden burada görmek beni mutlu etti. Şimdi yazı için ufak bir araştırma yapınca aslında dizide (Austin ve Ally) Noah'ın da yer almış olduğunu gördüm. Tabi o zamanlar dikkat çekici bir tipi olmayınca aklımda kalmamış olsa gerek :D Yıllar sonra The Perfect Date için bir araya gelmeleri güzel olmuş o zaman diyeyim. Konuyu fazla uzatmadan film hakkındaki düşüncelerime geleyim. Olayların gidişatının aşırı tahmin edilir olduğunu düşünüyorum. Yani konu basit olabilir de bu kadar olmasaydı keşke. Yorumun başında da çerezlik bir film olduğunu düşündüğümü söylemiştim. Tam olarak öyle bir film. Hani böyle izlesem de olur izlemesem de.. Arada yani. 
Gençlik filmi olduğundan belirli bir yaş kitlesi de var filmin aslında. 25 yaş üstünün ben pek beğeneceğini düşünmüyorum açıkçası. Olaylar klişe ve gidişatın belirli noktalarında izleyiciyi sıkabilir diye düşünüyorum. Vay efendim izleyin falan demeyeceğim vaktiniz varsa Noah'ı da severim ben Gonca'cım diyorsanız izleyin derim. Onun dışında zaman kaybı olacağını ve çok daha iyi şeyler bulabileceğinizi düşünüyorum.

Yeni yazılarda görüşmek üzere.. :)

Bakmak isterseniz fragman : 

10 yorum:

  1. Dürüst yorumların durağı Gonca'nın dünyası'na hoş geldiniz 😂😂

    YanıtlaSil
  2. benim ütü ritüelim var .Yaş olarak çok uygun olmasa da ütü yaparken böyle çerez niyetine filmler izliyorum son ütüme bu film eşlik etmişti....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen bir filmin yorumunda bahsetmistiniz okudum blogunuzda ben de o filmi listeme eklemiştim. 😊

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Genel anlamda ben de çok sevmedim yorumda da dediğim gibi çocuk tatlı sadece 😂😂😂

      Sil
  4. Ben de izlemeyeceğim, teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim çok daha iyi filmler keşfetmeniz dileğiyle 😊

      Sil
  5. Yorumundan sonra filmi izleyeceğimi sanmıyorum, teşekkürler bilgilendirme için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha güzel filmler bulmanız dileğiyle 😊

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.