Daima Aşk - Sandi Lynn

Eylül 11, 2014



“Bu hayattaki amacımı hiçbir zaman anlamamışımdır. Tüm hayatım boyunca acı ve kayıptan başka bir şeyim olmadı. Ama şimdi Tanrı’nın beni ilk seferinde neden kurtardığını anlıyorum. Seni bulabilmem içindi. Sonra seni sonsuza dek sevebilmem için beni ikinci kez kurtardı. Bu ev harika, sen harikasın ve bunu kimse elimizden alamayacak. Aşkımız sonsuz ve hayatım boyunca bunu sana göstererek yaşayacağım.”

Ellery, sevgilisi ile New York’a taşındıklarında onunla sonsuza kadar mutlu olacağını düşünmüş fakat o kadar uzun sürmemiştir. Bir gün sevgilisi bütün eşyalarını toplayıp zamana ihtiyacı olduğunu söylemiş ve onu terk etmişti. Ellery yalnız olmaktan korktuğu için kendini ifade etme biçimi olan resimlerine gömdü.
Ayrılık acısının üzerine arkadaşı Peyton onu gece kulübüne götürmek için ikna etti. Kulüpte gördüğü gizemli bir adama yardım edene dek her şey normaldi. Bu gizemli adam CEO ve milyoner olan Connor Black’di. Connor sabah Ellery’i mutfakta gördüğünde koyduğu kuralları ihlal ettiğini sandığında Ellery’nin inatçılığı var iyi yüreği onu cezbetmişti.
Connor o günden sonra hiç hissetmediği şeyler hissetmeye başlamış ve o günden sonra her şey değişmişti. Connor ilk olarak Ellery ile arkadaş olmak istemiş ama ona olan hislerine karşı koyamamıştı. Ellery de Connor’dan hoşlanmaya başlamış fakat hakkında duydukları yüzünden ondan uzak durmaya çalışmıştı. Fakat beceremeyip kendini Connor’ın dünyasında bulmuştur. Ne var ki Ellery, Connor’ı duygusal yönden kaybedecek bir sır saklamıştır.

Ellery ve Connor’ın aşkı beni benden aldı. Kitabı hiç elimden bırakmak istemedim. Onlar kavga ettiklerinde bende onlarla beraber üzüldüm. Barıştıklarında sevindim. Ellery’i Connor’a göre çok inatçı bir kişi olduğu için sürekli kavgalarında ondan kaçtı. Connor küçüklüğünden beri istediğini elde etmeye başardığı için Ellery’i bir türlü bırakmadı. Her zaman yanında oldu. Ellery’nin ondan sakladığı büyük bir sırrı olmasına rağmen onu affetti.
Connor’ın Ellery’e yapmış olduğu romantik jestler çok hoştu. Kitabın bazı kısımlarında keşke Connor’ın ağzından okuyabilseydim diye düşündüm ki yazar bu ihtiyacı bir bölümle gidermeye çalışsa da ben pek tatmin olmadım. Serinin ikinci kitabı Connor’ın ağzından anlatılıyor bu beni çok mutlu etti.
Ellery ve Connor aşkı tüm engellere rağmen mutlu sonla bitiyor. En son bölümü okurken sizlerin de benim gibi yüzünüzde kocaman bir tebessümle okuyacağınızı ve bitirdiğinizde çok üzüleceğinizi tahmin ediyorum. İkinci kitap olan “Daima Sev”ide okumak için sabırsızlanıyorum.


2 yorum:

  1. oleeey aramıza hoşgeldiiin hihihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh ilk Blog yazım. Şimdi okumaya utanıyorum 🤭 Teşekkür ederim 💕

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.