Radio Romance | Dizi Yorumu



Dizinin Adı : Radio Romance 
Bölüm Sayısı : 16
Türü : Romantik
Ülke : Güney Kore
Dilini : Korece
Yayınlanma Tarihi : 2018
Bölüm Süresi : 1 Saat

KONUSU :
Song Geu-Rim annesinin gözlerinin görmemesi sebebiyle küçüklüğünden beri radyo baş yazarı olmak isteyen bir kızdır. Radyo baş yazar yardımcısı olduktan sonra yaptıkları program yayından kaldırılır. Yeni program için de yönetmen olan Lee Kang 'ın bir şartı vardır.Ünlü bir oyuncu olan Ji Soo-Ho 'nun DJ olmasını ister. Ji Soo DJ olursa Geu-Rim de baş yazar olacak ve hayaline kavuşacaktır.
Geu-Rim, Ji Soo'yu ikna edip DJ olmasını sağlar fakat işler bu kadar kolay ilerlemeyecektir. Ji Soo her ne kadar kusursuz bir aileye ve işe sahip görünse de bu DJ'likle başa çıkabilecek midir dersiniz?


KARAKTERLER :
Song Geu-rim
Küçüklüğünden beri tek hayali radyo baş yazarı olabilmek. Annesi ve radyo onun için hayatının yaşam kaynağı. Yazma konusunda pek yetenekli değil ama oldukça çalışkan ve de kararlı.

Ji Soo-Ho
Başarılı bir oyuncu. Ülkenin en sevilen ailesinin oğlu. Dışarıdan kusursuz bir hayatı olduğu söylenebilir fakat içinde fırtınalar kopan biri.

Lee Kang
Radyonun çılgın yönetmeni. Hindistan'a gidip geldiği için giyiniş tipi Hindistan tarzında. Sürekli "namaste" derken bulabilirsiniz kendisini :D Çatlak kelimesinin sözlükteki karşılığı olabilecek biri. Ancak tüm bunlara rağmen asla hakkını yedirecek ve masumları ezdirecek bir tip değil.

Jin Tae-Ri
Ji Soo'nun çocukluk arkadaşı. Tek amacı ünlü olarak kalmak ve unutulmamak. Bunun için her şeyi yapacak kadar da gözü kara.






Radio Romance ilk bölümleri sayesinde sürekli dikkatimi çeken bir diziydi. -Sürekli instagram keşfetimde çıkıp duruyordu.- En sonunda dayanamayıp en fazla ne olabilir ki dedim ve güncel takip etmeye karar verdim. Herkes gibi başlarda benim de diziye dair endişem baş roller arasındaki yaş farkıydı. Fakat So-hyun 'un oyunculuğu o kadar iyiydi ki bir müddet sonra bu endişem yok oldu. Yoo Doo-Joon 'un da oyunculuğu o kadar iyiydi ki karakterin ne hissettiğini çok net bir şekilde anlayabiliyordunuz. Başlarda dizideki Lee Kang PD'nimi hiç sevmedim :') Daha sonra öyle şeyler yaptı ki kendini affettirdi kereta :D Özellikle Ji Soo ile tartıştıkları sahnelerde epey de eğlendiğimi söylemeliyim. Ama öyle bir karakter vardı ki dizinin başından sonuna kadar sevemedim kendisini Ji Soo'nun annesini oynayan kadın. Bu da kadının ne kadar iyi rol yaptığını kanıtlar nitelikte bir tespit olabilir sizler için :)
***
 Dizi başlarda o kadar tatlı bir şekilde ilerledi ki ben her bölümde ay çok tatlı! çok güzel! diyerek izledim fakat son bölümlere doğru biraz durgunlaştı ve benim bazı beklentilerimi karşılamadığını söylemeliyim. Bittiğinde ilk başlardaki zevki alamadığımı fark ettim. Bu nedenle benim için ortalama bir dizi olduğunu söyleyeyim. İzlense de olur izlenmese de olur dizilerdendi. Tatlı romantik dizi arıyorsanız sizin için ideal bir dizi olduğunu söyleyebilirim. 



İnstagram daisyandbook adresinden bana ulaşabilir ve aynı "daisyandbook" kullanıcı adıyla TV Show Time'dan izlediğim dizileri görebilirsiniz. Yeni yorumlarda görüşmek dileğiyle. :)

8 yorum:

  1. Çok kişi söylüyor bu diziyi

    YanıtlaSil
  2. Cata pata aynı şeyleri düşünmüşüz gonca :D

    YanıtlaSil
  3. Hadi bunu da listeye ekleyeyim. Kore dizisi izlemek için kendimi zorlayacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kore dizilerini izlemeyi pek sevmiyorsan bununla başlamanı pek tavsiye etmiyorum 🙊

      Sil
  4. Güzel başlayıp, sonunda yavaşlayan Kore dizilerinden çok hoşlanmıyorum. Keşke hepsi başladığı gibi bitse :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh! Keşke ömrümü yiyor böyle diziler 😢

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.