KGOS 27. Tur | Sonsuzluğun Kıyısında - J.A. Redmerski | Kitap Yorumu

Nisan 22, 2016

Yazar : J. A. Redmerski
Kitabın Özgün Adı : The Edge Of Always
Sayfa Sayısı : 478
Yayınevi : Ephesus Yayınları 
Basım Yılı : 2016


"Duygusal, kalp atışınızı hızlandıracak ve hep daha fazlasını isteyeceğiniz bir serüven."
-Reveal-

Camryn Bennett hayatı boyunca hiç olmadığı kadar mutludur. Ruh eşi Andrew Parrish'le bir otobüste tanışmalarından beş ay sonra nişanlanmışlardır. Üstelik onları bekleyen tek şey evlilik de değildir. Hem endişeli, hem heyecanlı olan Camryn, hayatının geri kalanını Andrew ile geçirmek için sabırsızlanıyordur. Onun kendisini daima seveceğinden emindir, çiftin hayattan pek çok beklentisi vardır fakat kötü bir olay, hayatlarını bir anda tepetaklak eder. 

Andrew yaşama tutunmaya çalışır, Camryn'in de aynı çabayı göstereceğini düşünür. Ama Camryn'in yarasını tehlikeli yollardan sarmaya çalıştığını fark edince, onu hayata döndürmek için bir şey yapması gerektiğini anlar. Aşklarının her şeyin üstesinden geleceğini ispatlamaya çalışan Andrew, Camryn'i umut ve tutkuyla dolu yeni bir yolculuğa davet eder. Aşkın en güzel hali yine Redmerski'nin kalemiyle okurla buluşuyor. Sonsuzluğun Kıyısında hayata ve aşka dair çarpıcı bir hikâye... 
(Tanıtım Bülteninden)


Merhabalar! Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Bana gelirsek kitap okuma konusunda bu aralar biraz sıkıntı yaşıyorum. Ağır reading slumptayım ve yorum yazamıyorum. Bu yorumu yazmak için en az bir saat düşündüm abartısız. (*ağlayanbloggeremojisi). Umarım okurken sizlere yansımaz bu durum.

***

Gelelim bu blog yazımın konusu olan resimde gördüğünüz kitabın yorumuna.
Bilmeyenler için Sonsuzluğun Kıyısında, Hiçliğin Kıyısında kitabının devamı. Yani serinin ikinci kitabı. İlk kitabı PDF şekilinde okumuştum ve sevmiştim. Bir gün içinde bitirdiğim kitaplar içinde yer almıştı. Özellikle herkesin neden Andrew diye ayılıp bayıldığını anlamıştım.Herkese bir Andrew alalım lütfen. 

***

Aslına bakarsanız ilk kitap olan Hiçliğin Kıyısında sanki seri kitap değilmiş gibi bitiyordu.Dozunda yani. İkinci kitapta daha neler olabilir diye düşündüm okumadan önce ki okuduğumda
karakterlerin o sondan sonra bile neler yaşayabilecekleri güzel bir şekilde anlatılışını okudum. Kitapları karşılaştırmak istemiyorum ama ilk kitap ikinci kitaba oranla daha iyiydi.İkinci kitap daha yavaş ilerledi benim için ama kendini okutan bir kitaptı.Camryn'e gelirsek bu kitapta şahsen ben kendisine biraz gıcık olmuş olabilirim.Yahu senin Andrew gibi seven bir sevgilin var daha ne istiyorsun pardon? 
 İkinci kitapta beğendiğim bir nokta yine Andrew'in Camryn 'e olan o güzel sevgisiydi. İlk kitaptakinden bile güzel seviyordu. O kadar aşırı bir sevgiydi ki Camryn'i bir ara camdan kafese koyacak diye düşündüm. Bunun dışında kitapta çiftin
birlikte çıktıkları yolculuklarında birbirlerine olan davranışları ve başlarından geçen olayların bağlanışı yine kendini okutturdu. Zaten yazarın güzel bir dili plduğu için çoğu kişinin keyifle okuyacağını düşünüyorum.. Eğer Andrew ve Camryn'i özledim ilk kitaptan sonra neler geldi başlarına diyorsanız bence kitaba bir şans vermelisiniz diyorum. :) 


Yeni bir yorumda görüşmek dileğiyle.. :)

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.