Strong Woman Do Bong Soon | Dizi Yorumu

Mayıs 29, 2017
Dizi Adı : Strong Woman Do Bong Soon
Bölüm Sayısı : 16
Orijinal Dili : Korece
Türü : Romantik Komedi
Yayınlanma Tarihi : 2017
Ülke :Güney Kore

Merhabalar! Tatlı mı tatlı bir Kore dizisi yorumumla daha karşınızdayım. 
Konusundan kısaca bahsetmem gerekirse,
Do Bong Soon'un ailesindeki tüm kadınlar büyük bir güçle donatılmıştır. Nesilden nesile aktarılan bu güç Do Bong 'a da geçmiş ve artık sıradışı bir insan olmuştur.
Günün birinde yolu Ainsoft 'un CEO'su olan An Min-Hyuk ile kesişir. Do Bong'un gücünü gözleriyle gören Min onu koruması olarak tutar ama bilmediği bir şey vardır bu kıza aşık olacak ve birlikte maceradan maceraya koşacaklardır.


Taadaaaa! İlk karşılaşma kızımız epey bir atarlıyken esas oğlanımız hem cool hem de şaşkın! Dizi boyunca sanırım en sevdiğim şeylerden biri Min'in harika mimikleriydi. Bir insan bu kadar şapşal ve sevilesi olamaz yahuu *kalpçikler kalpçikler*
-Senin de sevmediğin bir kore dizisi yok dediğinizi duyar gibiyim şuana kadar izlediğim diziler kötü değildi ben ne yapayım adamlar çok iyi senaryo ve çekim yapıyorlar beğenmemek ayıp olur yaniii-


Dizi boyunca abartısız her bölümde kahkaha atıp yaaaa bunları yiyeceğim çok tatlılar dedim.(İZLERKEN ADETA ERİDİ.)
 Resmen firendship goals yani bir insan birbirine bu kadar mı yakışır *_*


Kızlar size harika bir haber gifte gördüğünüz muhteşem beyefendimiz de dizide! Min ne kadar şapşal ve ponçik ise Kook Doo ise bir o kadar sakin ve cool. Üstelik de polis! 
Üzülerek belirtmek istediğim bir nokta var ki ikinci çoçuk..  BOF'dan sonra en çok üzüldüğüm ikinci çoçuk sendromuydu.  Harcıyorlar yanii hem de hiç kıymadan çatır çutur gidiyor garibim.. Neyse Min'i kaptırdık ama Kook Doo bizim ;)


İkisi yan yana gelince fazla tehlikeli durmuyorlar mı? En azından kalbimiz için.. Fazlasıyla... Biraz da ponçik kızım Do Bong dan bahsedeyim.



Oyuncak bebek gibi değil mi? Böyle bakınca Min kadar benim de kalbim eriyor. Bu kadar tatlı olmak zorunda mısın acaba?


Eee güzellik bir yere kadar malum kızımız Hulk 'ın kız versiyonu gibi olduğu için arada ciddiyete bürünüyor. 


Dizi her ne kadar romantik komedi olarak geçse de aksiyon ve macerası da bol.Vıcık vıcık aşktan sıkılmıyoruz yani. Arada beyin jimlastiği de yapıyoruz. Bu açıdan da bir artısı var bende. Yukarıda ki gif içinse yorum yapmıyorum.. *kıskandı.*

Dizi hakkında değinmek istediğim bir diğer nokta ise ostları!
Ben diziyi izlemeden önce ostlarını dinlemiş ve çok sevmiştim. Dizi de ise öyle yerlere yerleştirmişler ki tam olarak verilmek istenen duyguyu hissedebiliyorsunuz.
Sevdiğim ostları bırakayım;





Dizi hakkında söyleyeceklerim bu kadar bütünüyle sevdiğim bir dizi oldu. Birkaç tane daha gif bırakıp gidiyorum. O zaman dans!






Yeni yorumlarda görüşmek üzere..

instagram : daisyandbook






Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.