2017 Değerlendirme Mimi!

Şubat 02, 2018

Herkese merhabalar! Mor Düşler Kitaplığı
beni 2017 yi değerlendirme mimine etiketlemiş teşekkür ederim ablacık :*
Bu tarz etkinlikler çok hoşuma gidiyor.
Hazırsanız soru ve cevaplara geçelim?

2017 senin için 5 üzerinden kaç puan alır?
2017 benim için çok garip bir yıldı. Sınava hazırlanmam beni epey yordu. Bunun dışında pek çok iyi ve kötü olay yaşadım ama genel olarak baktığımda iyi bir yıl olduğunu söyleyemem bu nedenle 2 puan verebilirim.

Maddi açıdan mı daha çok şey kazandın manevi açıdan mı?
Manevi açıdan pek çok şey kazandım.

Kitap okumaya ne kadar özen gösterdin?
Pek fazla özen gösteremedim. Üniversite sınavına hazırlandığım için sınav sonrası kitap okuyabildim bu da yılın 3-4 aylık bir kısmını kapsadığı için benim için kitap okumak zor oldu.

Hiç pişman oldun mu?
Evet oldum. Bu pişmanlıklarım da bana epey şey kattı. Sanırım bir daha aynı konularda pişmanlık duyacağım hiçbir şey yapmam.

Kendine yeterli vakit ayırdın mu?
Pek değil. Yaz tatilinde bile tercih ve yeni okul derken baya stres altındaydım ama  ufak ufak kendime nefes alabileceğim zaman aralıkları yarattım. Çokça dizi izlemek bu nefes alma zamanını kapsıyor.

İş - okul kısacası çalışma hayatında ne kadar başarılıydın? (10 üzerinden)
10 üzerinden 8 başarılıydım. Sınav için varımı yoğumu ortaya koydum. Her ne kadar hedeflediğim bölüme gidemesem de onun için epey bir çaba sarf ettim. Tabi üniversiteye başlayınca birazcık saldım ama 2018 e sarkan döneminde bunun böyle olmayacağını umuyorum.

Hayatına giren mi daha çok oldu çıkan mı?
Çıkan da epey çok oldu fakat giren daha fazla oldu. Yeni ortamlara girdiğim için yeni yeni insanlarla tanıştım. 

Gereksiz harcamaların mı ön plandaydı, iyi yatırımların mı?
Açıkçası ben cimri denilen insan tiplerindenim. Olur olmadık para israfı pek yapmıyorum :D İyi yatırımlarım bu nedenle daha fazla oldu :) Bir sürü yeni kitabım oldu. Zaten okuma tarzımda da birkaç değişiklik yaptığım için bu tarza yönelik kitaplar almaya başladım.

Blogunun durumu 2017'de nasıldı?
Blogumu 2017'de çok ihmal ettiğimi düşünüyorum. İstediğim çoğu yazıyı giremedim. Girdiklerimin de pek içime sindiğini söyleyemem :'( Ama bu yıl daha güzel şeyler yapmayı planlıyorum. Blogumda görmek istediğiniz yazıları aşağıya yorum atarak bana bu konuda destek olursanız sevinirim.! :)

****

Bir mimin daha sonuna geldik. Umarım cevaplarımı okurken sıkılmamışsınızdır. Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle.

Benim mimlediklerim :




Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.