Woohoobox Alışverişim



Merhabalar! Bir ay gibi bir süre uzak kaldıktan sonra yeni bir yazı ile karşınızdayım! Umarım bu uzak olduğum süre boyunca hayatınızda her şey yolundadır. Gelelim başlıktan anlaşılacağı üzere bu yazımdaki konuya. Woohoobox bir süredir fazlasıyla denk geldiğim ve alışveriş yapmak istediğim bir siteydi. Bilmeyenler için ufaktan Woohoobox'ın ne olduğundan bahsedeyim. Sürpriz kutular ya da kendiniz oluşturabileceğiniz kutuların bulunduğu, bu kutuların içeriği ise kırtasiye odaklı. Kalem, post-it, defter, planlayıcı, silgi vs. Daha detaylı bilgi için yazının altına site linki bırakacağım oradan ürün yelpazesine bakabilirsiniz. Ben ise aylık sürpriz kutusu almak yerine kendime bir kutu oluşturayım dedim. Çünkü izlediğim videolarda aylık kutların içinden genelde silgi setleri çıkıyor ki silgi açıkçası o ürünler içinde en son hoşuma gideni oldu. Neyse lafı uzatmadan benim neler aldığıma bakalım.





İlk olarak fotoğrafta gördüğünüz kalemliği aldım. Açıkçası boyutunu daha büyük bekliyordum. Sanırım alırken sitede yazan boyutlara pek bakmamışım. Fiyatı 14.90'dı. 


Bir diğeri şu fotoğrafta gördüğünüz minnoş zarf notluk. Sanırım ürünler arasından beni hayal kırıklığına uğratmayan tek ürün oldu.  Fiyat da 3.90


Sıra geldi alışverişimin büyük bir bölümünü kaplayan post-itlere. Bu minnoş post-itlerin fiyatı 6.00tl.


Bu iki post-it ise tanesi 7.90. Açıkçası bunları sadece ajandam için almıştım fakat yine boyutlarına bakmadığım için biraz hayat kırıklığına uğradığımı söylemem gerek çok küçükler :'(  Keşke bir tık daha büyük olsalardı diyorum. Ve son ürüne geçiyorum.


Bu minnoş kedili kalem ise 5.90 tl. Aşırı minnoş bir şey. Fotoğrafını çekmeyi unutmuşum ama arka tarafında kuyruk var. :)


Yazı olarak da pilot kalem gibi yazıyor ve tutuşunun rahat olduğunu söyleyebilirim.

Genel olarak alışverişimden memnun kaldım. Ürün temin süresi çok uzun gösteriyor fakat ürünlerim ertesi gün temin edilip kargolanmıştı. Ve her adımda mail adresinize bilgilendirme geliyor. Sadece sevmediğim bir nokta ürünlerin çok küçük olması. Bunun dışında dediğim gibi memnun olduğum bir alışverişti. 
Daha fazla bilgi almak isterseniz : https://woohoobox.com

Yeni yazılarda görüşmek üzere! 


2 yorum:

  1. Kutuyu açtığın anki tepkilerini hatırladım da.. :D Güzel günlerde kullanırsın inşallah ponçik :* <3

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.