Ben Bunu Yazmam | Mim!

Ekim 08, 2018

Herkese merhabalar! Sevgili Ruhuna Renk Kat blogunun tatlış sahibesi Kübra abla beni epey bir zaman önce "Ben Bunu Yazmam" mimine etiketlemişti. Mimi yazdım ama yayınlamayı unutmuşum 😴 Bakalım ben blogda neler yazmam veya yazamam? Bu arada Ruhuna Renk Kat yazısının üzerine tıklayarak Kübra ablanın yazısını okuyabilirsiniz. 


BEN NELERİ YAZARIM?
Öncelikle bir neleri yazdığıma ve yazacağıma bakalım.
Blogumda gördüğünüz üzere kitap ve dizi yorumları yazıyorum. Daha öncesinde blogum sadece kitap yorumları yazdığım bir blogdu. Daha sonra diziler de eklenince hem ismi hem de formatı değişti. Bunlar dışında müzik, gezi, kültür yazıları da yazabilirim. Müzik konusunda son zamanlarda dinlediğim ya da özellikle dinlemenizi istediğim şarkıcılar hakkında yazılar yazmayı son zamanlarda epey bir düşünür oldum. Aklıma yatarsa yazarım. Kültür olarak Kore, Japon ve bir çok ülkenin kültürleri hakkında yazmak isterim. Ülkeler hakkında ilginç bilgiler okumak hoşuma giden şeyler arasında. Gezi konusunda gezi yazıları okumak hoşuma gidiyor. Fakat evden pek çıkmadığım için bu tarz yazı yazmak istesem de çok zor gibi :D Ayırıca eğitimimi tamamlarsam çocuk eğitimi üzerine bile yazılar girebilirim. Çocuk eğitimi konusunda yapılan yanlışlar. Ceza- ödül kavramı ve daha niceleri...
 Açıkcası ben daha çok kendi ilgimi cezbeden şeyleri yazmayı tercih ediyorum. Mesela okuduğum çoğu blog da bu yazdığım kategorilere sahip bloglardır. Yani bu yazarımlar birazcık benim zevk durumuma bağlı. 

Neleri Yazmam- Yazamam?

Makyaj ile ilgili yazılar yazamam. Günlük hayatımda düğünler haricinde pek makyaj yapan ve de seven biri değilim ilgimi de çekmediğinden bu tarz yazılar yazmam.

Siyaset ile ilgili konuşmayı da sevemem bu konuda uzun uzadıya tartışma yapmayı da... bu nedenle yazmayacağım diğer bir konu kesinlikle siyasettir.

Moda! Elime ne geçirirsem giyerim kafasında biriyim. Bu nedenle modanın M'si ile alakam yoktur. Yazsam herhalde modacı tayfa tarafından linç falan yerim :D

Teknoloji.. Geniş bilgilere sahip değilim bu konuda o nedenle yazmam değil yazamam.

Kişisel gelişim, bu tarzı okumayı da pek sevmediğim için kesin kes yazamayacağım konulardan. Birinin bana şunu yap bunu yap tarzı şeyler demesinden pek hoşlanmıyorum fakat ince bir şekilde yazılan kişisel gelişim falan olursa onları ayrı kefeye koyalım onları okurum fakat asla yazmam.

Yemek tarifi- Yemek Eleştirisi
Ben sadece yerim bu nedenle tarif eleştiri bu işi bilen arkadaşlara bırakalım :D

Benim yazmam dediğim ve aklıma gelen konular şimdilik bu kadar ama illa unuttuğum konular vardır. Sonuç olarak Blogumdan fazlaca göreceğiniz konular ; dizi-film, kitap ve müzik. Ama zaman ne getirir elbette bilinmez kesin bir çizgi çizmiyorum. 

Böylece bir yazının daha sonuna geldik! Mimlemek istediğim bir blog yok fakat yapmak isteyen arkadaşları beklerim :) 

6 yorum:

  1. Güzel bir mim olmuş, emeğine sağlık. Çocuk eğitimi konusu ilginç geldi bana, merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda çocuk eğitimi hakkında yazmayı düşünüyorum ama ilgi görür mü bilemiyorum. :)

      Sil
  2. Moda hakkında ben de yazamam asla :D Makyaj ve modayı çok geriden takip ediyorum/edemiyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen eşittir ben :D açıkçası çok da gerekli bir durum olduğunu düşünmüyorum.

      Sil
  3. Moda, makyaj, yemek bende de yok... Siyaset insanı üzüyor zaten :D, ve teknoloji konusunda maalesef sıfırım
    :) Ahahah bir de yaşadığımız yer aynıymış şaşırdım bir nedense ağaç ev sohbetleri'nde okumuştum... Üniversiteyi de burada mı okuyorsun bilmiyorum gerçi, bir şaşırdım. :D Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kore dizilerini yorumluyorum, gerçekten zor ve birikim isteyen pek çok konu var. Bilgim olayınca hiç el atmamaya karar verdim. Evet hem Sakarya'da yaşıyorum hem de SAÜ'de okuyorum :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.