Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 | En Sevdiğim Skeçler


Herkese merhabalar! Nasılsınız? Ben okulumun bir yılını ve sınavları geride bırakmanın rahatlığıyla çok çok iyiyim şu sıralar. Kendi laptopuma da kavuşunca Gonca fırsat bu fırsat yeni bir yazı girmelisin bloga diye kendimi gaza getirdim. Gelelim bu yazının konusu olan ÇGHB'ye. 
ÇGHB2 'ye ilk olarak yurtta vakit geçirmek için başlamıştım. Sonra bir baktım her hafta yeni bölüm bekler olmuşum. İzlerken epey de eğleniyor, bazı skeçleri defalarca izliyorum. İşte tam burada neden çok beğendiğim skeçleri sizlerle paylaşmayayım dedim. Umarım sizler de benim kadar eğlenerek izlersiniz. O zaman ilk bölümden bu yana neleri sevmişim bir bakalım.
Not: Bu yazıda şu ana kadar yayınlanan (14. bölüme kadar) bölümler arasından seçmece yapılmıştır. 




1- Canımız Sıkılır 
Mafya komedisi olarak geçen skeçte ilk olarak dikkatinizi çekecek nokta Safa'nın muhteşem taklit yeteneği. Kesinlikte harika!


2- Türk Usulü Kahvaltı
İçimizden sıcacık bir skeç. Pazar kahvaltılarımızdan birini alıp skeç yapmışlar desem yeridir.


3- Açın Kapıyı!
Bu skeçe dair söylemek istediğim şey bağımlılık yaptığı ki ÇGHB2 üyeleri de bunu anlamış olacak ki bu güzel hikayeyi seri haline getirdiler. İzleyince pişman olmayacaklarınızdan.


4- Açın Kapıyı(2)
Devamını yaptılar der demez sıradaki koyacağım skeç olarak bu skecin denk gelmesi. Arka arkaya izlemek daha bir zevk verici olacaktır.


5- İçimdeki Esnaf 
İlk Netflix dizimiz olan Hakan Muhafız 'dan yola çıkarak hazırlanmış komik mi komik bir skeç daha. Güzel bir mizah anlayışıyla diziye göndermeler yapmaları daha bir sevmemi sağladı.


6- Mahalle Katkısı (2)
Köşe mahallenin kabadayılarıı! Mahalleyi sahiplenip kızları koruyorum sanırken olayı abartanlar :D Bu skeçteki tiplemeler aşırı iyi olduğundan seri skeç halini aldı. Açıkçası ilkini çok sevemedim ama bu kesinlikle kahakara krizine sokmalık. Kanayan gül dövmesi ve tespih! Bu kabadayıları epey seveceksiniz.


7-Sosyal Aile
Günümüzde malum herkes internetle haşır neşir. İşte bu skecin konusu da bu halimize güzel bir eleştiri niteliği taşıyor. Bir yandan gülerken diğer yandan ne hale geldiğimiz hakkında düşündürüyor.


8- Kaptan-ı Derya
Oldukça komik efektleri (gemi sireni)  ve hikayesi olan bir skeç.



9- Açın Kapıyı (3)
Bu ailede şamata bitmez. Açın kapıyı ailesin kız isteme merasimi nasıl olur ? Tam olarak böyle :D



10- Birbirimizi Yemekteyiz
Malumunuz son zamanlarda yok kaynana gelin mutfakta, yok kocam mutfakta bir sürü yemek programları türedi. ÇGHB2 ekibi bunu çok esprili bir dille ele almış. En bir favorim olan skeçlerden.



11- Tarkan Korkusuz Kahraman
Yeşilçam'ın Tarkan'ını hiç böyle görmediniz. O gerii döndüüü! En en en beğendiğim, aklıma geldikçe izlediğim yıldızlı skeç. Muhakkak bakın :)



12- Göçük 
Bir diğer yıldızlı skeç tabiki Çukur'un parodisi olan Göçük olacaktıııı! Tek söyleyeceğim şey tek kelimeyle harika bir skeçti. Eleştiriyi böyle de güzel yapmak herkese nasip olmaz :)



13- Birbirimizi Yemekteyiz (2)
Yemekteyizin 2. skeci. İlki kadar komik. Buna da bir göz atın derim.



14- İftara Az Kala
Klasik Türk ailesi iftara yarım saat kala tam olarak ne yapar? sorusunun karşılığı olarak gösterilecek bir skeç daha. Üstelik Safa'nın Nihat Hatipoğlu taklidi izlemeye değer. Bir yıldızlı skeç dahaa :)



15- Arizona Kertenkeleleri
Onlar içimizdeler, onlar her yerdeler. Arizona kertenkeleleri!! İzlerken epey güldüğüm bir skeç. Hala etrafta böyle gezinen nüfusumuz çok şükür azaldı ama henüz bitmediler. Güzel bir bakış açısıyla  başka bir tabirle apaçi takımını izlemek isteyenlere öneri skeç :D



16- Altın Baza Ödül Töreni
Son yıldızlı skeç. İzleyenler bilir ülkemizdeki ödül törenleri oldukça amatör ve hatalarla dolu. ÇGHB2 ekibi bunu çok güzel bir şekilde dile getirmiş. 

9 yorum:

  1. Ufaklığı uyutup izleyeceğim.
    Güzel düşünülmüş bir paylaşım olmuş😊❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım izlerken benim kadar zevk alırsın İnci abla :)

      Sil
  2. Açın kapıyı 1 efsaneydi.
    sizi takip ettim. sizi de bloğuma beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açın kapıyı'nın tüm skeçleri cidden iyiydi. Bir ara göz atacağım teşekkürler.

      Sil
  3. Bu sene hiç izlemedim daha ilk fırsatta bir bakayım...

    YanıtlaSil
  4. Birbirimizi yemekteyiz favorim. Bende yeni açtığım blog sayfamla aranızdayım, destek ve yorumlarınızı bekliyorum, seviglerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok iyi eleştiri herkese izletmek istiyorum. Blogunuza da uğradım :)

      Sil
  5. BKM yine güzel bir ekip kurdu..

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.