Wednesday 3:30 | Dizi Yorumu ( Mini Dizi)

Adı : Wednesday 3:30 
Türü : Romantik
Bölüm Sayısı : 10
Bölüm Süresi : 25 Dakika
Ülke - Dil : Güney Kore - Korece
Yayın yılı : 2017
Daum Puanı : 8.6
Benim Puanım : 8

Herkese merhaba! Nasılsınız? Yazıma size bir soru yönelterek başlamak istiyorum. Kendinizi hangi gün ve hangi saatte yorgun hissedersiniz? 
Yapılan bir araştırmaya göre kadınların en yorgun oldukları gün ve saat çarşamba günü öğleden sonra üç buçukmuş. Şöyle bir düşündüğümde sanırım en rahat olduğum gün ve saat tam olarak çarşamba öğleden sonraları. Bu kritere pek uyan biri değilim😀 Yaşasın boş okul günüüüüü!
Şimdi bu kız neler diyor böyle diyenleriniz için asıl konuyu toparlıyorum. Geçenlerde izlediğim bu dizide Çarşamba 3:30 önemli bir yer kaplıyor. Hadi konusuna bakalım.

KONUSU:
Sun Eun Woo, kaderim dediği sevgilisi tarafından Çarşamba günü 3:30 da terk edilir. Tabiri caizse yıkılır. Fakat hiç ummadığı bir şey olur. Çocukluk arkadaşı Yoon Jae-Won ona sevgilisini geri almasında yardımcı olmak için Wednesday 3:30 projesi başlatır. Dizide kısaca Sun Eun Woo'nun sevgilisini geri kazanmaya çalışması konu ediliyor.


Dizi şu zamana kadar izlediğim mini diziler arasında en sevdiklerimden biri olabilir. Konu itibariyle bakıldığında aşırı aşırı klişe ama mini dizi dediğiniz de klişe konuları tatlı bir şekilde ele almak değil de nedir 😂 
Dizi klişeliğinin yanında tatlı da bir dizi. Kız ve erkek karakterin uyumu aşırı iyiydi. 10 bölümlük dizide bunu çok net anlayabiliyordunuz. Tadımlık dizi arıyorum, azıcık da tatlı olsun diyorsanız Gonca'nın yıldızlı minnoş önerisidir efenim. Listenize ekleyebilirsiniz. 
Sadece dizi sitelerinde bulmakta zorlanabilirsiniz. Ben facebook'da bulunan "Kore Dizileri Bitmesin" sayfalarının videolarında bulup izledim. Oradan ulaşabilirsiniz. 
Son olarak yaklaşık 2-3 haftalık bir süreç boyunca yazı giremeyebilirim ama ondan sonra bomba gibi dönüyorum. Yaşasın yaz tatili! 

Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle. Sevgi ve sağlıkla kalın 💜


15 yorum:

  1. İzlemek isteyenler için şöyle link bırakayım : https://www.facebook.com/koredizileribitmesin/videos/wednesday-330-pm-1-b%C3%B6l%C3%BCm/1702311699858989/

    YanıtlaSil
  2. İlginçmiş kız bu ben de izlerim. Link bırakman da güzel olmuş.😁💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence sen de seversin. Tatlı bir mini diziydi. ^-^

      Sil
  3. İlginç izlenimi verdi, tanıtım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. değişikmiş
    izlenmeli desene

    YanıtlaSil
  5. Tatlı minnoş dizileri severim :) izleyeceğim

    YanıtlaSil
  6. Hiç dikkat etmemiştim hangi gün yorgun olurum diye ama yapılan araştırma ilginç geldi, dikkat edeceğim. Dizi önerisi için de teşekkürler,sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Ne çok dizi var böyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu bakımından klasik olduğu için senaryo çıkartmak daha kolay olabilir.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.