Kitap Alışverişi (Okuoku.com)


Merhabalar bu sefer sizinle geçenlerde yaptığım bir kitap alışverişini paylaşmaya geldim :) Yine evde olan kitapları okumak istemediğim için yeni kitaplar alayım okuma isteği gelir ruh haline geçiş yaptım. O yüzden en uygun site hangisi acaba diye bakarken okuoku'da indirim olduğunu görünce oradan sipariş vermeye karar verdim :)
Temin süresi biraz beklediğimden uzun sürdü ama kargoya verilir verilmez ertesi gün elimde olduğu için çok da rahatsız etmedi beni.

Kitaplar elime ulaştığında şöyle baloncuk pakete koyulmuştu. Epey korunaklı görünüyordu yani.


Açtığımda da bu ayraçları bir de indirimli setlerin olduğu bir broşür (bir sonraki fotoğrafta) koymuşlardı. Daha önceden kendi ayraçlarını ve bir tane de kahve koyarlardı. Sanırım siparişler artınca bu politikadan vazgeçtiler. 


Gelelim aldıklarıma. 
Harry Potter'ı okumayan bir ben kaldığımı düşünüyorum :D Bu sebepten olsa gerek başımı bu konuda yiyen bir arkadaşım olduğu için bu yıl artık okuyayım hem o rahatlasın hem ben onun sevdiği seriyi okuyayım artık dedim böylece yılın başlarında ilk kitabı aldım sonrada 2. kitabı indirimde görünce onu da bu alışverişime ekledim. Bir de aynı arkadaşımın önerisiyle Boyalı Peçe kitabını ekledim. Huzursuzluk ise benim uzun zamandır okumak istediğim bir kitaptı. Özellikle alıntıları beni çok etkilemişti. Artık fazla ertelememek için listeye ekledim. Yeni Başlayanlar İçin Mutluluk, tamamen alışveriş sırasında sitede uygun diye görüp yorumlarda fazlaca övüldüğü dahası ismi ile beni kendine çektiği için son dakika sepetime eklenmiş bir kitap. Umarım ben de o yorumları yazanlar kadar beğenirim. 
İnsan Ne ile Yaşar? ve Aziz Bey Hadisesi ise başkalarını sevindirecek. (Yani sevindirmesini umuyorum.) Bu ay çok sevdiğim bir ablamın ve arkadaşımın doğum günü. Bana göre de en güzel en unutulmaz hediye kitap olduğundan onlar için en sevdiğim kitaplardan ikisini seçtim.  Umarım ki şu anda hediye edeceğim kişiler bloga bakmıyordurr...  dım-dım-dım-dım
*Gonca için yıkım anıııııııııı* 

Neyse, içimden yıkımı yaşarken alışverişe dair son birkaç bir şey söyleyip fiyat listesine geçeyim. 
Yeni Başlayanlar İçin Mutluluk kitabında ufak hasar olması dışında kitaplarda hiçbir hasar yok ve alışverişimden oldukça memnun kaldığımı ekleyeyim.

Fiyat Listesi :
Harry Potter ve Sırlar Odası : 18.00 tl
Huzursuzluk : 12.80 tl
Boyalı Peçe : 10.40tl
Yeni Başlayanlar İçin Mutluluk : 9.90 tl
İnsan Ne İle Yaşar ? : 6.50 tl
Aziz Bey Hadisesi : 10.08 tl
Toplam : 67.68 tl

50 TL üzeri kargo ücretsiz olduğu için kargo parası vermedim. Sitede hala indirimler mevcut bir bakın derim ben. Ödeme kolaylığı da var. Umarım sizin için bilgilendirici bir yazı olmuştur. Artık kitap yorumu yazılarıyla dönmek dileğiyle bir yazının daha sonuna geldik.

instagram ve 1000kitap : @daisyandbook 

40 yorum:

  1. Ben genelde kitapyurdun 'dan sipariş veriyorum normalde indirimleri çok fazla oluyor. Bir kere de okuoku dan sipariş vermiştim, memnun kalmıştım. Paketin içinde kahve olan zamanlardı sanırım :D Keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ben de hep oradan alıyordum. Puan biriktirme sistemi falan da çok iyi oranın. Ama bu alacaklarımı oradan alsaydım epey pahalıya patlayacaktı bana :(

      Sil
  2. yeni başlayanlar için mutluluk kitabını merak ettim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Listemin en başında o var okur okumaz buraya yorumunu atarım :)

      Sil
  3. Keşke bende sipariş verebilsem. Kıbrıs’ta yaşadığım için internet alışverişleri çok sıkıntılı oluyor. Bende burda bulduğum kitapçılarla idare ediyorum. Aldığın kitaplar birbirinden güzel. Güle güle oku :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa gerçekten çok üzücü bir durum. Kitapyurdu.com 'un kıbrısa gönderimi var diye biliyorum ama bir bakın isterseniz :)

      Sil
  4. Kitap yorumu yazınızı merakla bekliyoruz. Kitap siteleri bütçe dostu fakat kitapları stokta olmadığı halde var diye belirtip, beklerken çıldırtıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa sürede yorumlarıyla geleceğim inşallah :) Stok konusunda gerçekten haklısınız. BKM kitap çok yapıyor onu... O yüzden almayı bıraktım oradan.

      Sil
  5. İnsan Ne İle Yaşar çok güzeldii ^^
    Diğer kitapları da merak ettim , keyifli musmutlu okumalar dilerim ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan Ne İle Yaşar gerçekten güzel bir kitap umarım aldığım kişi de çok sever. Güzel dileklerin için teşekkür ederim 🙂

      Sil
  6. Harry Potter'ı ben de henüz okumadım, onu geçtim doğru düzgün izlememişimdir bile :D Onun harici Boyalı Peçe benim sevdiğim kitaplardan biridir. Hepsinden mennun kalırsın umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belle, teşekkür ederim. Hemencik okumak istiyorum hepsini. Harry Potter cidden güzel bir seri daha baştayım ama tavsiye ediyorum

      Sil
  7. Evde duramayınca aldığın kitapları burdan görmüş olmam.. :D
    Ben de okurum bunları, bayağı merak ettim. ♥

    YanıtlaSil
  8. İyi okumalar...Harry Potter'ı ben de henüz okumadım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız olmadığım için sevindim. Umarım okuduğunuzda seversiniz :)

      Sil
  9. Harry Potter'î seveceksiin :)) Okuoku'dan ben de kahveli zamanlarda sipariş vermiştim, o zamanlar memnundum, sonra beni sinirlendiren bir şey yaptılar ama tek sorun ne olduğunu hatırlayamamam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdim ilk kitabı bunu da severim gibime geliyor 😍

      Sil
  10. Güzel bir alışveriş olmuş. Alışveriş yaptığın siteyi duymamıştım daha önce. Değerlendirebilirim iyi bir siteye benziyor :)

    YanıtlaSil
  11. Bende Harry Potter'ı hayla okumuyanlardanim yalnız değilsin 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız olmadığımı bilmek güzel 😂

      Sil
  12. Heeey! Çok güzel kitaplar almışsın :) Yeni Başlayanlar İçin Mutluluk kitsbını okudum beeen, güzeldi bence bir arkadaşım da okudu o da beğendi, sen de beğenirsin bencee :))☆

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah minnoş bir şeye benziyor zaten 😊

      Sil
  13. Keyifle oku Gonca ablacım 💖 Sevgiyleee 🌻

    YanıtlaSil
  14. keyifle oku inşallah, hayırlı olsun:)))

    YanıtlaSil
  15. Keyifle oku canım:) Bu arada mail abonelik butonu koyarsan daha rahat takip edebiliriz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, en kısa sürede ekleyeceğim 😊

      Sil
  16. İnsan ne ile yaşar? kitabına 14 yaşında okuldaki kütüphanede rastlamıştım fakat o zaman ki düşüncelerimle ve blogdaki kitap yorumlarını okudukça pek oturmadığını düşünüyorum kitabın bana, o yüzden bir kez daha okuyacağım gördüğüm iyi olduu.
    Güzel kitaplar, mutlulukla oku. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de İnsan Ne İle Yaşar'ı ilk 11 yaşında okudum. Sonra sizin düşündüğünüz gibi düşünüp geçen yıllarda tekrar okuyayım diye yeniden aldım. Şimdi ise benden büyük birine hediye gidecek onda da farklı duygular yaratacağını düşünüyorum 😊 Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ✨

      Sil
  17. Kargo sınırına ulaşmak çok zor oluyor yahu. Arkadaşla almak çok mantıklı. Seninkileri de merak ettim bence de bir yazı yazmalısın. Sana da keyifli okumalar şimdiden 😊 Yeni Başlayanlar için Mutluluk kitabına başladım birkaç güne yorumunu girerim inşallah😊

    YanıtlaSil
  18. ayfer tunç gözdelerimdeeen ama bunu okumadım. boyalı peçe de merak ettim. okuyunca anlatırsıın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aziz Bey Hadisesi de çok güzel Deeptone tavsiye ederim. Ben çok severek okudum. Boyalı Peçe'yi de okuyunca yorumlarım diye umuyorum 🙂

      Sil
  19. Vayy bir sürü kitap gelmiş. Mis miss. Harry Potter'ı ben de daha okumadım :D iyi yapmışsın. Kitap yorumlarını bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım bir tanesini okumaya başladım. Güzel kitaplar seçmişim diye düşünüyorum. Okudukça gelecek yorumları inşallah 🙂

      Sil
  20. Şu Harry Potter'a bir türlü başlıyamadım.Keyifli okumalar.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, umarım okuduğunuzda seversiniz

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.