Bir Çırpıda Bitireceğiniz Romantik Çin Dizileri | Çin Dizi Önerileri




 Herkese merhabalar, son zamanlarda çok fena Çin dizilerine sarmış durumdayım. Kısa ve eğlenceli oldukları için bir çırpıda bitiveriyorlar gerçekten. Malumunuz hala koronada kurtulmuş değiliz bu yüzden içinde bulunduğumuz durumla birlikte daha tatlı ve daha eğlenebildiğim şeyler izlemek istiyorum sürekli. Çin dizileri bana bunları sağladı sağolsun. :) Dizilerin öyle ahım şahım harika konuları yok tatlı aşk hikayeleri daha çok. Neyse girizgahı fazla tutmadan kısa kısa dizilerden bahsedeyim.



1- My Little Happiness

Bölüm Sayısı : 28

Bölüm Süresi:  45 dakika


KONUSU :

Cong Rong'un hayali avukat olmaktır. Fakat annesi buna karşı çıkmaktadır. Ondan gizli avukatlık yapmaya başlayan Cong Rong'a avukatlığa başladığı sırada en zor görev olan uzlaşma verilir. Bilmiyordur ki bu görev ona çocukluk aşkını getirecektir. 

Yorumum:

Bu dizi sizi gerçekten tatlılık krizinden öldürebilir. Özellikle erkek When Shao Qing yeni bir ideal tip bile yaratmanızı sağlayabilir o derece. Aşırı nazik ve tatlı bir karakter. Sadece onun için bile izlenebilir. Ayrıca unutmadan söyleyeyim harika bir ikinci çiftimiz de var :)



2-Put Your Head On My Shoulder
Bölüm Sayısı: 24
Bölüm Süresi : 45 dakika

KONUSU:

Si Mu To, muhasebe bölümü okumuş ve mezun olmuştur. Fakat asıl istediğinin ne olduğu konusunda kararsızlık yaşamaktadır. Tam hayatı karmaşa içindeyken karşısına Gu We Yi çıkar. Gu We Yi fizik bölümünde okuyan çok zeki bir çocuktur. Fakat sosyal hayatta tam tersidir. Bu ikili başta birbiriyle zıtlaşsa da zamanla birbirlerine aşık olacak ve birbirlerine yaşamın başka yönlerini göstereceklerdir.

Yorumum:

İzlerken en fazla kahkaha attığım dizilerden biriydi Put Your Head On My Shoulder :D Erkek başrolümüz konusunda da bahsettiğim gibi sosyal hayatta ve ilişkilerde tam bir fiyasko hahaha. Sürekli bir şeyleri internetten araştırarak buluyor. Awww! Ne çocuk ama :D İkili arasındaki kaos ilişki gerçekten izlerken sizi gülümsetecek. 




3-A Love So Beautiful
Bölüm Sayısı : 23 
Bölüm Süresi :45 

KONUSU :

Chen Xiao Xi ve Jian Chen küçüklüğünden beri komşudur. Kişilik olarak birbirlerinden aşırı zıtlardır. Chen Xiao Xi tembel bir kızken Jian Chen başarılı ve yakışlıdır. Chen Xiao Xi  Jian Chen'e aşık olmasına rağmen bir türlü karşılık bulamaz. Ta ki Chen Xiao Xi vazgeçene kadar.

Yorumum: 

Bu dizi sevmenin yanında sevgi nefret ilişkim olan bir dizi aslında. Çünkü erkek karakter olan Jian Chen'e sövdüğüm kadar kimseye sövmedim dostlar :D Ben daha çok erkeklerin kızların peşinden koştuğu diziler seviyorum bu yüzden böyle ara ara dizinin içine girip çocuğu tokat manyağı yapmak istemem normal hahaha. Neyse bunları bir kenara bırakırsa dizi tatlış bir şey zaten daha sonra Kore versiyonu çıktı. Bir ara onu da izleyeceğim yani sanırım :)



4-Professional Single

Bölüm Sayısı : 24

Bölüm Süresi : 42 dakika 


KONUSU: 

Yuan Qian ve Qin Shen belki de ömürleri boyunca bekar kalacak kişilerdir. Yuan Qian sevimli tatlı bir kızdır fakat herkesle anlaşamayacak kadar asidir. Qin Shen ise tüm kızların hayal ettiği başarılı yakışıklı ve soğuk bir tiptir fakat kızlar ilgisini hiç çekmemektedir. Aynı sınıfta olan bu ikili ödevler için sık sık bir araya gelmesiyle birlikte hayatlarındaki aşka bakış açıları değişmeye başlar. 

Yorumum: 

Bu dizi benim için özel dizilerden biri çünkü çeviriye başlamamı sağlayan yegane dizi. İki şapşalak sağ olsun çeviri işimi baya kolaylaştırmışlardı hem eğlendim hem çevirdim :D İzlerken epey eğleneceksiniz. Sanata da biraz ilginiz varsa hemen sizi içine çeker.




5-Unforgettable Love

Bölüm Sayısı :24 

Bölüm Süresi :43 dakika


KONUSU:

He Qiaoyan'nın çocuğu için bir çocuk psikologu ararken yolu Qin Yiyue ile kesişir. He Qiaoyan'nın oğlu daha önce hiçbir doktorlar böyle anlaşmamıştır. Bu nedenle bir anlaşma yaparlar. Qin Yiyue, çocuk iyileşene kadar He Qiaoyan'nın karısı olacaktır. Fakat her şey planlandığı gibi gitmez ve ikili zamanlar birbirine aşık olur.

Yorumum: Bu dizi instagram reels bölümümü ele geçirdiği için başlamıştım. İyi ki başlamışım aşırı eğlenceli. Özellikle çocuk oyuncuya ba-yıl-dım! Tatlılık krizine sokmak için birebir bir dizi.


instagram: daisyandbook

twitter: rosieskoya

9 yorum:

  1. Hazır Tayland bataklığına düşmüşken, Çin bataklığına da dalayım ne olmuş ki :D Çok güzel bir liste olmuş eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten tam bir bataklık. Keyifli izlemeler diliyorum şimdiden 🙂

      Sil
  2. Çin dizilerine pek hakim değildim bu yüzden bu yazın iyi denk geldi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de birden sardım. Oradan buradan izleye izleye. Yararlı olduysa ne mutlu 😊

      Sil
  3. Asya dizilerini de Türk dizileri gibi birbirlerine benzetiyorum hep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet klişe çoğu bu yüzden benziyorlar 🙂

      Sil
  4. A little happiness e başladım diğerleri de listemde 🥰

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyifle izle İnci abla ❤️ Bunları bitir başka diziler de öneririm 🙂

      Sil
  5. Çok güzel öneriler hocam teşekkürler.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.