My Little Princess | Dizi Yorumu (Tayvan Drama)

Dizinin Adı : My Little Princess 
Türü : Romantik, Komedi, Gençlik
Bölüm Sayısı : 16
Bölüm Süresi : Ortalama 45 dakika
Yayın Yılı : 2016
Ülke - Dil : Çin , Çince
Diziye Puanım : 6/10

KONUSU:
Lin Xing Chen belirli sebeplerden ötürü annesi tarafından değil de üvey annesi tarafından yetiştirilmiş bir kızdır. Tıpkı bir prenses gibi yetiştirilmiştir. Annesi tarafından evliliği kendi seviyesine uygun olan Zheng Chu Yao ile ayarlanmıştır. Fakat tanışacakları gün bir karışıklık olur ve Lin Xing Chen, Zhen Chu Yao ile değil Jian Nian Yu ile tanışır. Bir süre sonra ikili birbirine aşık olur fakat seviye farkları onlar için büyük bir engeldir.

Merhabalar, geçen gün Sade ve Derin'in blogunda gezerken bu diziye rastladım ve Mike'ı görünce nasıl izlemedim deyip gün içinde izlemeye başladım. Hemen de bitirdim. Tatlı bir romantik komedi olunca sizlerle de yorumunu paylaşayım dedim. Aslında karakterleri tek tek tanıtmak gibi bir isteğim yoktu fakat yorum için fotoğraf araştırırken aşırı güzel olduklarını fark edince bunları kullanmalıyım dedim. O zaman karakterleri tanımaya başlayalım.

Lin Xing Chen, tam bir prenses. Görünüşü, duruşu, tavırları... Fakat bu tamamen ailesinin zorlamasıyla ortaya çıkmış bir profil. Özünde sizin bizim gibi sıradan prenses olma hayali olmayan rahat bir kız. Manga sever :)

 Zheng Chu Yao, kızımızın evlilik yapacağı kişi. Ayrıca oldukça da zengin. Nam-ı diğer prens. Ben kendisi hakkında pek prens diye düşünemiyorum ama neysee :D

Jian Nian Yu , kızımızın söylemiyle şövalye ayıııı! Benim içinse tamamen diziyi izleme nedenim.. On parmağında yüz yirmi marifet olan bir beyefendi. Tipine bakarsanız asıl prensin kim olduğunu anlayabilirsiniz. Daha fazla söz ne hacett :) 

Yu Yang Yang, nam-ı diğer sinsirella. Bu kız yüzünden kriz geçirdim. Masum ayaklarına yatan ama hiç de masum olmayan kızımız. "Şöyle gerin gerin ağzına iki tane yapıştır." tabiri için yaratılmış bence :D Hee ben sinirlenince rolünün ne olduğunu yazmayı unutmuşum dizide de aralarda dolaşan fakir ama gururlu kız..


Eeeee tüm gereken karakterleri tanıdıysak geçelim yoruma. Son zamanlarda pek yaptığım şeylerden keyif alamazken bu minnoş dizi beni epey güldürüp kendime getirdi diyebilirim. Dizi klasik prenses hikayelerinden ama benim bu dönemde aradığım şey tam olarak böyle bir şeydi herhalde ki izlerken büyük bir keyif aldım. Şimdi Gonca madem keyif aldın niye 10 üzerinden 6 verdin diyecekler olabilir bir sürü güzel dizi izledim. Beni mutlu etti diye 10/10 yapıştırırsam puan tablomda büyük karmaşa yaratır. Bir de sizlerin aşırı beklenti içinde izlememeniz adına en hayırlısı. Neyse diziye dönersek ilk olarak bölümlerin girişleri aşırı tatlıydı. Ufak VCR lar yapılmış ve kızımızın prenses yanı verilmişti ki bence çok çok tatlı girişlerdi. 


Girişler dışında dizinin eğlendiren yanı kadar gıcık eden yanları da vardı.. Bizim diziler gibi tam olay olacak hoop başka bir şey araya giriyor sonra gelsin krizler... Büyük ihtimalle seyirci taze tutulmak için yapılmış ama bir süre sonra bayıyor. Benim gibi arka arka 5-6 bölüm izleyince helee..Neyse ki tatlı anlar var da sizi dizginliyor bu konuda. Bir de dizide çalan bir şarkı var ki yazının sonuna koyacağım. Geçen ay playlistime girmişti o derece sevdim. Spoi bulundurduğu için videoyu izlemeden dinlemenizi tavsiye ediyorum. 


Dizi şu sıcak havalarda size mola olacak. Sevdiğiniz tatlı misali sizi mutlu edecek bir dizi. Çıtır çerezlik bir şeyler arıyorsanız hiç durmadan listeye ekleyin :)
Vee son olarak dizideki gibi zor anlarınızda kalbinizi sımsıcak yapacak şövalye ayınızla tanışmanız dileğiyle :) 

Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle :)

instagram : @daisyandbook



Dipnot : Yazıda kullanılan görseller pinterestten alınmıştır. 
Ayrıca künye ve konu kısmın için de Tayvan Drama sitesinden destek alınmıştır.

17 yorum:

  1. Tanıtım ve bilgilendirme için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben okuduğunuz için teşekkür ederim 😊

      Sil
    2. Rica ederim, blogunuzdaki güzel yazıları okumayacağım da neyi okuyacağım?

      Sil
    3. Bu ne güzel bir yorum şu an bütün yorgunluğum gitti 😊

      Sil
  2. Çocuğu full house Tai versiyonundan hatırlıyorum 😄 cool bir oyuncu 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte ben de tam olarak o dizide vuruldum ve sonuç 😂

      Sil
  3. bu dizii hayatta en sevdiklerimden oldu yaaa :)bikaç hoş dizi daha var. aklında olsun. bakarsın belkii. 15 years of waiting for migratory birds, proud of love, behind your smile :) ama little princess üstüne yok hihhi :) şarkı evet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oo sonsuzluğa uzanan listeme bunları da ekleyeyim 😂

      Sil
  4. Dizi izlemeye çok vakit bulamazsam da teşekkür ederim. Deep bahsedince gelip merhaba diyeyim dedim. Ben de beklerim. Selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoş geldiniz. Umarım izlediğiniz zaman çok seversiniz :)

      Sil
  5. Ben bunu izlerim kii :D Asya dizisi izlemeyi özlemiştim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay inşallah seversin çok tatlışko bir diziydi 😍

      Sil
  6. emeğine sağlık tatlım
    çin kore dizilerini sayende görüp bilgileniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgilendirebiliyorsam ne mutlu bana 😊

      Sil
  7. Ayyyy izlediğim güzel dizilerden başroldeki kız çok güzeldi ve dizi boyunca çok güzel giyindi ya aklım hala onda jsjjsjsjs :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kız gerçekten çok güzeldi dizide. Çocuk da bir o kadar yakışıklı 😍

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.